Supplementary Materials

Potent neutralizing antibodies from COVID-19 patients define multiple targets of vulnerability

Philip J. M. Brouwer, Tom G. Caniels, Karlijn van der Straten, Jonne L. Snitselaar, Yoann Aldon, Sandhya Bangaru, Jonathan L. Torres, Nisreen M. A. Okba, Mathieu Claireaux, Gius Kerster, Arthur E. H. Bentlage, Marlies M. van Haaren, Denise Guerra, Judith A. Burger, Edith E. Schermer, Kirsten D. Verheul, Niels van der Velde, Alex van der Kooi, Jelle van Schooten, Mariƫlle J. van Breemen, Tom P. L. Bijl, Kwinten Sliepen, Aafke Aartse, Ronald Derking, Ilja Bontjer, Neeltje A. Kootstra, W. Joost Wiersinga, Gestur Vidarsson, Bart L. Haagmans, Andrew B. Ward, Godelieve J. de Bree, Rogier W. Sanders, Marit J. van Gils

Materials/Methods, Supplementary Text, Tables, Figures, and/or References

Download Supplement
  • Materials and Methods
  • Figs. S1 to S7
  • Captions for Tables S1 and S2
  • References
Table S1
Summary of genotypical and phenotypical characterization of isolated mAbs from COSCA1-3. Auxiliary Supplementary Material.
Table S2
SPR competition heat maps. Auxiliary Supplementary Material.
MDAR Reproducibility Checklist